Successos

Aturen una furgoneta amb 67 quilos de marihuana

La policia espanyola ha interceptat a la Jonquera una furgoneta que duia 67 quilos de marihuana amagats entre una càrrega d’electrodomèstics. La droga, repartida en 126 bosses perfectament precintades, tenia com a destinació final Polònia. Els agents també han detingut els dos ocupants de la furgoneta mentre feien benzina en una benzinera.

La intensa olor de la càrrega va cridar l’atenció dels agents, que es van acostar al vehicle mentre el conductor i el seu acompanyant van mostrar evidents signes de nerviosisme i actitud de voler fugir. Basant-se en aquestes sospites els policies van requerir la participació de la unitat de guies canins i el gos policia va marcar uns cilindres, elements integrants de tubs d’aspiradora, transportats en set palets, perfectament embolicats i segellats. En el seu interior, els agents van trobar 126 bosses transparents de plàstic, envasades hermèticament, que contenien el total de 67 quilograms de marihuana.

El conductor, un home de nacionalitat ucraïnesa, i el copilot, ciutadà polonès, van reconèixer que la càrrega procedia de Barcelona i que la seva destinació era Polònia.

Els detinguts, als quals els atribueixen delictes contra la salut pública, van ser posats a disposició de l’autoritat judicial corresponent, que va decretar la seva entrada en presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia