Successos

Detinguts a la gola del Ter per robatoris en autos

Els Mossos van detectar una parella bosniana amb estris i objectes sostrets

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella que es dedicava a robar a l’interior de vehicles aparcats a la gola del Ter, a Torroella de Montgrí. El cos policial va informar ahir que diumenge passat agents de paisà del grup de delinqüència urbana que participaven en un dispositiu de vigilància i prevenció de robatoris amb força en vehicles van veure un vehicle que circulava lentament per l’aparcament, mentre els dos ocupants, un home i una dona bosnians, de 51 anys i residents a Lloret i Vidreres, rastrejaven els turismes estacionats. Després d’aturar-los, van comprovar que a l’interior del cotxe duien eines que s’utilitzen habitualment per obrir portes de vehicles: tres tornavisos una llanterna i filferro.

A més, al vehicle també hi van localitzar objectes sospitosos d’haver estat sostrets, com ara una motxilla, una banderola, dos estoigs, dues ulleres de sol, un reproductor DVD i dues pel·lícules, una tauleta, un disc dur, un llapis de memòria, un talonari de xecs bancaris, documentació i una agenda personal a nom d’un ciutadà francès, tres llibres de lectura en aquest idioma i 385 euros en bitllets fraccionats. Tot seguit, els agents van fer recerca per la zona i vantrobar un cotxe amb matrícula francesa que tenia el vidre petit de la porta del copilot trencat i van corroborar que els objectes intervinguts provenien del robatori que acabaven de perpetrar en aquest vehicle. Els Mossos van localitzar el propietari i li van retornar tots els objectes robats.Fruit de la investigació policial els mossos van saber que els lladres, per evitar ser detectats i descoberts, canviaven sovint de models de vehicles. Els suposats lladres, que tenen antecedents, van passar ahir a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, i van sortir en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia