Successos

sUCCESSOS

Una nena d’un any i la mare, intoxicades per galetes de marihuana

Una nena d’un any de la vall de Llémena va ser traslladada ahir fins a l’hospital Trueta amb helicòpter de resultes d’una greu intoxicació, segons tots els indicis, provocada per unes galetes de marihuana. La mare de la nena també va ser traslladada a l’hospital amb una ambulància del SEM. La intoxicació s’hauria produït a la casa i la mare, en veure que la filla i ella mateixa s’indisposaven i en no poder contactar amb el pare perquè era fora fent feines al bosc, va agafar el cotxe i va anar fins al centre de Sant Esteve de Llémena i va demanar ajut a uns veïns i des d’allà va alertar el 112 i es van mobilitzar els serveis d’emergència, que van anar a recollir les afectades i les van traslladar a l’hospital. La nena, un cop atesa pels serveis mèdics, va ser traslladada a planta i ahir a la nit es considerava que la seva vida no corria perill. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació i van agafar mostres de les galetes que, segons els indicis, van menjar mare i filla, per dur-les a analitzar. La presa de les mostres es va fer amb l’autorització dels avis de la criatura intoxicada. La investigació intentarà aclarir si hi ha responsabilitats de caire penal en la intoxicació. S’haurà de comprovar si la mare va donar les galetes a la nena, si ella era conscient que es tractava de galetes de marihuana o si ella mateixa les va consumir per error. També falta saber la procedència de les galetes que eren a la casa, situada a Sant Martí de Llémena, on els inquilins sovint tenen moltes visites.

Intoxicació per heroïna

Aquesta intoxicació suposadament per marihuana d’una nena d’un any s’afegeix la que va patir, en aquell cas per heroïna i cocaïna, una criatura de 14 mesos de la Jonquera, que va acabar a l’UCI de l’hospital Trueta. La criatura va arribar a urgències acompanyada de la seva mare, que va ser detinguda, però va dir que la droga era d’un company de pis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia