Successos

Detinguts per l’assalt al centre cívic, a Bellcaire, i lesions al batlle

L’alcalde, David Font, els va enxampar ‘in fraganti’ i va forcejar amb un dels fugits

Els Mossos d’Esquadra van detenir, entre dimarts i dimecres, tres homes acusats d’haver entrat a robar al centre cívic de Bellcaire d’Empordà, divendres passat a la nit, i d’haver provocat lesions lleus a l’alcalde del municipi, David Font, en la fugida, després que els va enxampar in fraganti.

Font havia alertat el cos policial quan va anar a l’equipament per recollir uns documents i es va trobar forçat el pany de la porta. Va accedir, però, a l’interior i hi va sorprendre dos homes, un rere el mostrador i l’altre forçant la màquina expenedora de begudes. Un dels assaltants va forcejar amb ell, situació que li va produir lesions lleus a la mà. I van aconseguir escapar. Quan va sortir a l’exterior, l’alcalde va veure un cotxe aturat, amb un tercer home al volant, que va fugir a gran velocitat i amb els llums apagats per dificultar la lectura de la matrícula.

Tot i així, Font va fer una descripció dels assaltants i del vehicle i la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra va trobar els presumptes assaltants. Al darrer dels tres detinguts, a més del robatori, l’acusen de violència i intimidació per haver-se enfrontat a l’alcalde i haver-lo lesionat.

Precedent orientador

Les detencions es van accelerar quan els agents van cercar les dades del vehicle i van veure que el passat 17 d’octubre, a Ullà, una patrulla de seguretat ciutadana havia aturat el turisme amb diversos ocupants i aquests, quan van veure la policia, van començar a llençar peces de roba per la finestra, entre les quals, guants, passamuntanyes, pantalons i dessuadores. Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia