Successos

Motorista mort i positiu d’alcoholèmia a Calonge

Un accident entre dues motocicletes, dimecres al vespre a la C-31, a Calonge en sentit Palamós, va acabar amb la mort d’un dels conductors, de 64 anys, i l’acusació d’un delicte contra la seguretat del trànsit contra el segon implicat, pel fet de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, però no pas pel delicte d’homicidi per imprudència perquè la investigació oberta per esclarir les causes del xoc, per part dels Mossos d’Esquadra, indica que no va provocar l’accident.

El sinistre va tenir lloc passades les vuit del vespre amb un xoc per encalç entre les dues motos. A conseqüència del sinistre, va morir el conductor de la moto que anava darrere. Quan els agents dels Mossos van fer la prova d’alcoholèmia al conductor de la moto que anava davant, va donar positiu. Per això li atribueixen el delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia