Successos

Detenen quatre persones a Santa Coloma

Els Mossos els atribueixen robatoris amb violència els dos últims mesos

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir quatre persones com a responsables d’almenys deu robatoris –aquest és el nombre de denuncies fetes–. Segons va informar ahir TV3, els detinguts són a la comissaria de Santa Coloma de Farners per haver entrat als domicilis i haver-ne sostret joies i altres objectes personals i, en algun cas, haver fet ús de la violència.

Els Mossos d’Esquadra han col·laborat “des de fa setmanes” amb la policia local per detenir els presumptes autors dels fets, afirma l’alcalde de Santa Coloma, Joan Martí. Una de les víctimes va ser una dona de 80 anys que viu sola en una casa del carrer Major de Santa Coloma, a qui van assaltar la nit del dissabte 1 de desembre. Tres individus la van retenir, ferir a cops i amenaçar de mort mentre buscaven diners i joies, segons va informar aquest diari.

“Sense patró concret”

Martí confia que “la sensació de vulnerabilitat” que havien provocat els robatoris desaparegui amb les detencions d’ahir. Martí assenyala que els autors de les irrupcions en domicilis particulars “no responien a un patró concret, només volien robar”. Algunes de les víctimes dels assalts havien necessitat assistència sanitària, va declarar Martí a TV3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia