Successos

A judici el presumpte abús a un menor de Palamós

L’Audiència de Girona va jutjar ahir un home per a qui la fiscalia i l’acusació particular demanen onze anys de presó per presumpte abús sexual del seu nebot polític, entre 2004 i 2009 en domicilis familiars de Palamós i Calonge. D’acord amb la denúncia recollida per l’agència ACN, l’home feia veure vídeos pornogràfics al menor quan tenia nou anys i es masturbava davant seu. Segons les acusacions, l’home s’aprofitava de la “situació de superioritat” respecte al menor, sobre qui exercia “funcions pròpies de pare”, i temps després, quan el menor ja tenia 14 o 15 anys, el va penetrar.

Els abusos, però, no van ser denunciats fins al 2016, quan l’home es va separar de la seva exparella, tia del menor. En el judici l’acusat va negar els fets i atribueix el cas a una “venjança” de la dona arran de diverses denúncies encreuades. De fet, al judici van explicar que el menor es va decidir a explicar els suposats abusos després que un oncle seu l’apallissés perquè havia abusat sexualment d’una cosina. Va ser aleshores, han explicat les ties del denunciant, que va explicar que havia estat víctima d’abusos. “Al principi crec que no entenia que era una víctima, creia que això era normal perquè ell li deia”, ha explicat una de les ties del menor.L’acusat, però, sosté que és una acusació falsa per perjudicar-lo i allunyar-lo dels seus fills.El fiscal, però, sol·licita inicialment una pena d’11 anys de presó, que no es pugui apropar a la víctima durant 15 anys i que la indemnitzi amb 20.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia