Successos

ESTAT ESPANYOL

Troben morta a punyalades una jove que havia sortit a passejar els gossos

Una jove de 25 anys va ser trobada sense vida i amb diverses ferides d’arma blanca, en un camp al terme de Meco (Madrid). Des de l’octubre passat, la jove vivia amb una amiga al municipi de Villanueva de la Torre (Guadalajara), un poble de 6.500 habitants que ahir es va aixecar alarmat per la tragèdia. De moment, es desconeix el mòbil del crim, però la jove –de qui encara no s’ha facilitat la identitat– havia sortit a passejar els gossos, que eren al seu costat quan la van localitzar, dimecres a quarts de nou del vespre.

Ara per ara i en espera que les dades que aporti l’autòpsia ajudin a esclarir les possibles causes, els cossos policials no descarten cap hipòtesi. Segons les primeres notícies, ella no havia presentat cap denúncia de maltractaments. Tampoc la família, que viu en un poble a sols 6 quilòmetres de Villanueva, n’havia comunicat la desaparició. L’alcaldessa del municipi, Vanessa Sánchez, va explicar que “el lloc és una zona molt concorreguda, i freqüentada pels ciclistes i gent que passeja els gossos”. A poc menys de 40 metres, hi ha uns xalets.

D’altra banda, a Bilbao es va trobar ahir el cos sense vida d’una nena de 9 anys, al costat de la seva mare, que està hospitalitzada en estat greu. Ambdues van ser trobades al seu pis del barri d’Atxuri de la capital basca. L’Ertzaintza no descarta cap hipòtesi sobre els fets, en espera dels resultats de l’autòpsia de la menuda. L’avís el va donar una altra de les filles, que va avisar a emergències que havia trobat la mare ferida i la germana inconscient. Les dues estaven estirades al mateix llit. Els serveis mèdics van intentar reanimar la petita, sense èxit. La policia no va trobar signes de violència al pis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia