Successos

societat

Dol i investigacions a Godella per l’assassinat de dos germans

La localitat valenciana de Godella està de dol per l’assassinat d’un nen de tres anys i la seva germana de cinc mesos en un cas tràgic de violència familiar. La policia continua investigant les circumstàncies del crim i està esperant els resultats de les autòpsies per intentar aclarir què va passar, atès que la mare va revelar on estaven enterrats els cossos dels seus fills però no va confessar l’autoria del crim. Va ser detinguda i, en vista del seu estat mental (sembla que té un trastorn que va deixar de tractar-se), va ser derivada a un equip de psicòlegs per determinar si avui podrà declarar davant el jutge. També està previst que ho faci el pare, que va ser detingut ahir i també figura com a sospitós.

La família vivia en condicions precàries en una casa semiderruïda i sense els subministraments bàsics i havia estat objecte de seguiment de la policia local de Godella arran d’un avís de familiars. Els agents van comprovar dilluns passat que els infants estaven en bones condicions, però van tornar-hi dijous quan van rebre un avís sobre una baralla entre els progenitors. En no trobar els germans, es va activar una recerca en la qual van participar més d’un centenar de voluntaris del poble. Els psicòlegs també van atendre ahir els professors i companys d’escola del nen mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia