Successos

Assalten una nau de Figueres fent-hi un forat

Els lladres, que van inutilitzar les alarmes i les càmeres, es van endur 2.300 euros

Uns lladres van assaltar ahir a la matinada la nau de l’empresa Rodauto de Figueres, on van accedir a través d’una empresa veïna fent un gran forat a la paret de formigó i es va endur un botí de 2.300 euros després de capgirar tots els calaixos i arxivadors dels despatxos.

L’empresa disposa d’alarma però no es va disparar i la càmera que podria haver captat els assaltants aquella nit no va enregistrar res, de manera que tot fa sospitar que els assaltants van manipular-les per esquivar-les. L’acció dels lladres també va afectar la nau del costat, on van esbotzar les portes i des d’on van foradar la paret, i una tercera on van provar d’entrar però van desistir en disparar-se l’alarma. Els Mossos, que han detectat força petjades que poden ser dels lladres, s’han fet càrrec de la investigació i intenten trobar els autors.

Rodauto ja va patir un assalt a les seves instal·lacions el gener del 2018, quan va entrar-hi una banda que s’havia especialitzat a rebentar les persianes metàl·liques de tallers encastant-hi un cotxe robat. En vista de l’assalt d’ahir, els responsables del taller adverteixen els empresaris del sector que estiguin previnguts per si ara es repeteixen altres robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia