Successos

seguretat

S’escapa un sospitós en una operació contra el gihadisme

La Policía Nacional va detenir dimecres a Barcelona un marroquí que buscaven per terrorisme gihadista en una operació de la qual va aconseguir escapar un segon home sospitós, que va fugir amb un Renault Clio de color blanc amb els vidres tintats. Després de l’evasió, la Policía Nacional va enviar un requeriment a tots els cossos policials en què alertava de la possible perillositat del conductor del Renault Clio, un home d’una seixantena d’anys que se sospita que anava armat.

La detenció que va practicar la Policía Nacional al carrer va crear confusió, perquè un testimoni va avisar la Guàrdia Urbana que havia vist un home que n’encanonava un altre. El testimoni no sabia que es tractava d’un policia de paisà en plena operació contra el terrorisme. Quan la Guàrdia Urbana va anar a atendre la petició ciutadana es va trobar amb els agents de la Policía Nacional, que van informar que estaven perseguint uns sospitosos de terrorisme i que un d’ells s’havia escapat. L’home que els policies van aconseguir detenir va ser traslladat i custodiat per la Guàrdia Urbana fins a la comissaria de la Verneda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia