Successos

Disputa entre manters i turistes al passeig de Santa Margarida de Roses

Els venedors havien aixoplugat els farcells en un jardí i es van encarar amb veïns i amb la policia per recuperar-los

Els manters que instal·len cada estiu les seves parades il·legals al passeig de Santa Margarida a Roses van protagonitzar la passada nit de dimecres una baralla amb turistes que estiuegen a la zona.

Segons fonts de l’Ajuntament, els manters –per protegir el seu material de la pluja– havien posat els seus farcells a recer en un jardí de les cases properes al passeig. Un dels veïns va entrar els paquets i va avisar la policia i diversos manters van irrompre al jardí per recuperar els farcells, i es van encarar amb els residents i posteriorment amb la policia que arribava al lloc dels fets. Per Joan Plana, regidor de Seguretat, la baralla posa en evidència que els manters es posen cada cop més nerviosos, perquè se’ls requisa més material i això els afecta les vendes.

Plana també admet, però, que aquesta situació genera crispació i incidents amb els veïns. La problemàtica del top manta és recurrent cada estiu a Roses; fonts dels comerciants de la marina de Santa Margarida, que pateixen directament la competència deslleial dels manters, asseguren que el fenomen va a més i que afecta no només les vendes del comerç tradicional sinó també el lloguer de pisos a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia