Successos

Cop per valor de 50.000 euros al ‘top-manta’

És el valor estimat a la venda de les falsificacions i imitacions requisades dimecres en vuit vehicles a Roses

Es va actuar en un operatiu de la Policia Local i Mossos

Vuit vehicles carregats de productes que havien de ser posats a la venda pels venedors top manta al passeig de Santa Margarida han estat requisats aquest passat dimecres a primera hora del matí a Roses. Segons el primer tinent d’alcalde i regidor de seguretat ciutadana, Joan Plana, el valor estimat d’aquests productes a la venda rondaria els 50.000 euros.

L’import podria variar amb els peritatges més que determinaran quina part d’aquest material correspon a imitacions o falsificacions (les falsificacions es classifiquen com a delicte més greu). L’inventari del contingut dels vehicles es va fer entre dimecres i dijous en presència dels propietaris. “Les diligències en aquest cas són més complexes i llargues però volem ser molt rigorosos per garantir l’èxit del dispositiu”, explica Plana, que ahir insistia en “felicitar el treball conjunt dels cossos policials”.

L’embargament dels vehicles s’ha dut a terme després d’unes tasques de seguiment, en la línia d’actuació que els cossos de seguretat han posat a la pràctica aquest estiu a Roses, i que Plana defensa i resumeix així: menys presència uniformada visible al passeig, però més tasques de seguiment per comissar material abans que es posi a la venda, i d’aquesta manera fer que la venda il·legal sigui menys rendible pels que s’hi dediquen. Plana subratlla també que amb mètode de treball els cossos de seguretat han requisat molt material i sense que es produeixin enfrontaments ni aldarulls a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia