Successos

La Jonquera vol ajuda contra la venda de droga

L’alcaldessa, Sònia Martínez, demana al govern espanyol el suport de tots els cossos de seguretat

Ho ha comunicat al subdelegat del govern a Girona

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, reclama que el Cuerpo Nacional de Policía (CNP), dins les seves competències d’estrangeria, actuï amb contundència per vetllar per la integritat dels veïns i veïnes del municipi. Els aldarulls que s’han produït durant les darreres setmanes a la Jonquera han portat l’alcaldessa a reclamar ajuda al govern espanyol. Ho va fer aquest dimecres passat reunint-se a Girona amb el subdelegat del govern espanyol, Albert Bramon, per abordar el tema de la seguretat.

L’Ajuntament remarca que els aldarulls han estat causats per multireincidents que es dediquen a la venda de droga i que són, alhora, responsables d’ocupacions il·legals a la vila. L’alcaldessa ha posat sobre la taula la voluntat, per part del consistori, de treballar conjuntament amb tots els cossos de seguretat presents al municipi, amb el fi d’erradicar les problemàtiques que tenen a veure amb la integritat ciutadana i el desordre públic.

Per la seva banda, el subdelegat del govern, Albert Bramon, va manifestar la seva predisposició a treballar i coordinar la col·laboració entre el consistori, el CNP i la Guàrdia Civil, amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat dels veïns de la Jonquera. Martínez conclou que va sortir de la reunió “satisfeta” i “optimista” respecte a la implicació del govern espanyol. Mentrestant, subratlla que continuaran treballant amb les competències que té l’Ajuntament per combatre un problema que qualifica com una de les “preocupacions més importants del govern”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia