Successos

Identifiquen els dos presumptes autors de la mort d’una jove al Port Olímpic de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació i busquen els sospitosos, dos homes majors i de nacionalitat espanyola

Els agressors van ferir la noia i un vigilant després d’un robatori en un local d’oci dimecres a la matinada

Els Mossos d’Esquadra han identificat els dos com a presumptes autors de l’homicidi d’una noia de 26 anys dimecres passat en un local d’oci del Port Olímpic de Barcelona. Els sospitosos són dos homes majors de d’edat i nacionalitat espanyola.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos manté oberta la investigació del succés així com la tasca per localitzar i detenir els presumptes autors de l’apunyalament mortal.

Els fets van passar cap a les tres de la matinada el passat 4 de setembre en un local del Moll de Gregal del Port Olímpic. Dos joves van robar el telèfon mòbil a la víctima i aquesta va alertar el vigilant de seguretat. Més tard, un dels dos lladres va apunyalar la noia i el vigilant. Els Mossos van acudir al lloc en ser alertats que s’havia produït una agressió i va constatar que hi havia una dona i un home ferits per arma blanca. Els dos ferits van ser traslladats a un centre hospitalari, on posteriorment la noia va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia