Successos

Un home de 75 anys mor ofegat a la platja de l’Ardiaca de Cambrils

La víctima s’hauria trobat malament dins l’aigua i l’han tret inconscient

Aquest estiu han mort 27 persones a les platges catalanes

Un banyista de 75 anys ha mort ofegat aquest migdia a Cambrils (Baix Camp).

Els fets han passat cap a tres quarts de dues del migdia a la platja de l’Ardiaca. Diversos testimonis han alertat el telèfon d’emergències 112 que havien tret un home de l’aigua inconscient i que el socorrista l’estava intentant reanimar.

Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit al lloc i han continuat realitzant maniobres de reanimació cardiopulmonar a la víctima, però no han pogut salvar-li la vida. Es tracta d’un home de 75 anys i nacionalitat espanyola.

L’emergència també ha mobilitzat dues patrulles de la Policia Local i membres de la Guàrdia Civil espanyola, que ha assumit la instrucció de les diligències corresponents.

La platja de l’Ardiaca disposa de servei de vigilància i socorrisme. En el moment dels fets hi onejava la bandera groga per maregassa i vent de terra a mar. No obstant això, els testimonis del succés han apuntat que l’incident no s’hauria produït per les condicions de la mar sinó perquè l’home s’hauria trobat malament dins l’aigua.

Amb aquesta mort ja són 27 les persones que han mort a les platges catalanes durant la campanya d’estiu, que finalitza el proper 15 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia