Successos

Una dona mor ofegada a la platja del Moll Grec de l’Escala

Malgrat les maniobres de reanimació que li han fet els socorristes i el SEM no ha estat possible salvar-li la vida

És la vint-i-vuitena persona que mor aquest estiu a les platges catalanes

Una banyista ha mort ofegada aquest dissabte a l’Escala (Alt Empordà), ha informat protecció Civil.

Els fets han passat al voltant d’un quart de sis de la tarda a la platja del Moll Grec. Diversos testimonis han alertat a través del telèfon d’emergències 112 que havien tret una dona de l’aigua que respirava amb molta dificultat.

El socorrista de la platja ha practicat les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar a la víctima, que han continuat els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) un cop han arribat al lloc. Dues ambulàncies del SEM s’han desplaçat fins a la platja.

Malgrat els esforços per reanimar-la, no ha estat possible salvar la vida de la banyista. Es tracta d’una dona de 58 anys i nacionalitat espanyola.

La platja del Moll Grec de l’Escala disposa de servei de vigilància i socorrisme. En el moment del succés onejava la bandera groga per mar arrissada.

Amb aquesta nova víctima d’ofegament ja són 28 les persones que han perdut la vida a les platges catalanes aquest temporada d’estiu, que finalitza el proper dia 15 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia