Successos

Llibertat provisional per al camioner que va envestir manifestants a l’N-II a la Jonquera

Els Mossos d’Esquadra l’acusen d’un delicte de conducció temerària i s’haurà de presentar als jutjats sempre que se’l requereixi

El jutjat de guàrdia de Figueres ha deixat en llibertat provisional el camioner que va intentar atropellar un grup de manifestants a l’N-II a la Jonquera durant la protesta del Tsunami Democràtic. Se l’acusa d’un delicte de conducció temerària i s’haurà de presentar als jutjats sempre que se’l requereixi.

Els fets van passar aquest dimarts al migdia, quan el conductor del tràiler va avançar entre els manifestants, malgrat els seus crits i els cops de porra que els mateixos Mossos donaven al camió perquè s’aturés. Els concentrats li van tirar pedres i tota mena d’objectes i van trencar el vidre davanter del tràiler.

El camioner va arribar a agafar una rotonda del revés fins que es va trobar diverses furgonetes dels Mossos que li barraven el pas i el van obligar a detenir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia