Successos

Una cuidadora d’una residència, acusada de nou furts de joies

L’arrestada després les va vendre, per un valor total que supera els 5.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir una cuidadora d’un centre de gent gran de Girona per haver robat joies valorades en més de 5.000 euros i vendre-les. A mitjan d’aquest mes, els Mossos van obrir una investigació, ja que feia temps que a la residència estaven desapareixent joies. Es va descobrir que la cuidadora havia fet nou moviments de compravenda en establiments de la ciutat. La suma de les vendes d’aliances, penjolls i cadenes pujava a un total de 5.121 euros.

Segons informen els Mossos, la treballadora del centre s’aprofitava de la confiança que li tenien i de la vulnerabilitat de les usuàries a l’hora de perpetrar els furts. La col·laboració amb el centre geriàtric ha permès esbrinar l’origen de les joies i s’han pogut retornar a les víctimes. L’arrestada, com a suposada autora dels fets, passarà a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia