Successos

Troben dues nenes mortes en una casa de Vilobí d’Onyar

Investiguen si la mare les ha matades i després s’ha suïcidat

Les víctimes tenen menys de 10 anys i les ha trobat el pare

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i convoca un minut de silenci dissabte a les 11 del matí

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort de dues nenes aquest divendres a Vilobí d’Onyar (Selva), segons ha avançat l’ACN i ha confirmat el cos policial en un comunicat.

Els fets s’han produït cap a la una del migdia en un domicili de la població de Salitja. La policia ha rebut l’avís que en un domicili d’aquest nucli de Vilobí s’haurien trobat els cossos sense vida de dues menors d’edat.

Diverses dotacions policials s’han traslladat fins al lloc dels fets així com diversos indicatius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Girona s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies del crim. Agents dels Mossos treballen a la casa on s’han trobat els cossos. També hi ha arribat la comitiva judicial.

Segons ha informat l’ACN, ha estat el pare de les nenes, totes dues menors de deu anys, el qui ha trobat els cadàver a la casa. L’agència de notícies, que cita fonts pròximes a la investigació, apunta que els Mossos investiguen si ha estat la mare qui ha matat les dues nenes i després s’ha suïcidat.

La dona s’ha llançat contra un camió a l’AP-7 que circulava en sentit nord a l’altura de Salt. Els serveis d’emergències s’han traslladat al punt de l’autopista per atendre la dona. Un helicòpter medicalitzat l’ha traslladat en estat crític a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort hores després. Segons han confirmat fonts sanitàries a l’agència Efe, la dona ha rebut un “cop molt sever” i , a causa de la gravetat de les ferides sofertes, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Dol a Vilobí

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha decretat tres dies de dol oficial i ha convocat un minut de silenci dissabte a les onze del matí per la mort de dues nenes al municipi.

El consistori ha suspès tots els actes previstos per aquest cap de setmana, la majoria relacionats amb La Marató de TV3, i ha demanat “màxim respecte per a la família”.

En un comunicat, l’Ajuntament ha expressat el seu condol i “ràbia” per uns “fets tristos i lamentables”. El govern municipal subratlla que s’ha de “respectar el secret de sumari” i demana “la màxima serenitat possible”. En aquest sentit, insta els mitjans de comunicació a contactar amb el consistori per “poder garantir la intimitat dels nostres veïns”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia