Successos

Presó per als tres detinguts per l’apunyalament d’un jove a Figueres

La causa està oberta per homicidi en grau de temptativa

Els sospitosos són tres homes de 35, 34 i 19 anys, un dels quals té antecedents

El Jutjat d’Instrucció número 5 de Figueres, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per als tres detinguts per l’apunyalament d’un jove a la sortida d’una discoteca de Figueres la matinada de dissabte a diumenge. La causa està oberta per homicidi en grau de temptativa, segons informa el TSJC.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per identificar els autors de l’agressió. Després de diverses indagacions, els agents van aconseguir detenir les persones implicades, tres homes de 35, 34 i 19 anys, entre dimarts i dimecres. Tots ells són veïns de Figueres i d’origen dominicà, un dels quals té antecedents.

Els detinguts han passat a disposició del jutjat d’instrucció 5 de Figueres aquest dijous. El jutjat ha ordenat presó sense fiança per a tots tres com a suposats autors d’un intent d’homicidi.

Els fets pels quals han estat detinguts van passar cap a les sis del matí del matí a l’exterior de la discoteca Noche de Luna, situada al polígon industrial Recinte Firal de Figueres. A la zona d’aparcament del local d’oci es va produir una baralla entre dos grups de joves durant la qual un d’ells va resultar ferit de gravetat per arma blanca. Segons fonts de la investigació, va rebre almenys tres ganivetades, una de les quals a prop del cor.

Una dona va alertar al telèfon d’emergències que hi havia un home estès a terra ferit de gravetat. Efectius de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar fins al lloc. Quan els agents van arribar al l’escenari del succés ja no quedava cap dels implicats llevat de la víctima.

Una ambulància del SEM va traslladar la víctima, de 27 anys, nacionalitat marroquina i amb antecedents, fins a l’Hospital Trueta de Girona, on va ser intervingut d’urgència de la punyalada que li van clavar al tòrax. L’endemà, el van traslladar a la planta de semicrítics, on evolucionava favorablement.

Per esbrinar el que va passar, la policia ha pres declaració a testimonis i ha recopilat les imatges de les càmeres de vigilància abans de parlar amb la persona apunyalada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia