Successos

Arrenquen el caixer d’un banc a Sant Jaume de Llierca

És el segon assalt que perpetra en dos dies la banda que dimarts es va endur un caixer automàtic a Vilablareix

Una banda que s’ha especialitzat a assaltar sucursal bancàries arrencant els caixers i emportant-se l’aparell sencer va tornar a actuar la matinada d’ahir a la sucursal del Banc Santander del carrer Nou de Sant Jaume de Llierca. Aquest cop, però, els lladres, sis individus encaputxats, van haver de frustrar l’operació i fugir sense botí quan alguns veïns els van descobrir.

Els lladres, seguint el seu modus operandi, van arribar amb dos cotxes robats, un Volkswagen Golf i una furgoneta, i van encastar un vehicle contra l’oficina i van aconseguir arrencar el caixer automàtic, tot i que, en veure’s descoberts per la gent, no van tenir temps de carregar-lo a la furgoneta. Després tots sis individus van pujar a un cotxe esportiu i van fugir.

La furgoneta, d’una empresa d’obres, havia estat robada la mateixa nit a Castellfollit de la Roca. Els seus amos han pogut recuperar el vehicle, amb alguns danys, i també les eines d’obra que hi tenien a dins. Els Mossos inspeccionen l’oficina i els dos vehicles per intentar trobar vestigis per identificar els assaltants.

Aquest és el segon assalt, segons tots els indicis perpetrat per la mateixa banda, contra una sucursal del Banc Santander a les comarques gironines. Dimarts a la matinada, va ser assaltada pel mateix sistema l’oficina del Banc Santander de Vilablareix, situada a la carretera de Santa Coloma de Farners. A Vilablareix, els assaltants sí que van aconseguir endur-se tot el caixer automàtic i van marxar amb un botí d’uns 23.000 euros, segons els primers càlculs de l’entitat bancària. A causa de les destrosses que van ocasionar els lladres, l’oficina no va poder obrir al públic durant tot el dimarts.

Els Mossos treballen per intentar localitzar els autors dels dos assalts, amb la hipòtesi que es tracta de la mateixa banda i amb un nivell d’especialització important.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia