Successos

Llibertat per al porter acusat d’homicidi a Figueres

La causa està oberta per homicidi imprudent

El jutjat d’instrucció li concedeix la llibertat provisional

El jutjat d’instrucció número 1 de Figueres ha deixat en llibertat provisional el porter del bar El Toc detingut per la mort d’un home per un cop de puny. La causa judicial està oberta per homicidi imprudent. Segons informa l’ACN, fonts de la defensa, encapçalada per l’advocat Sergio Noguero, subratllen que el detingut sosté que va propinar un sol cop de puny a la víctima per defensar-se, després de ser agredit amb el got.

Els fets es van produir diumenge, cap a dos quarts de quatre de la matinada, quan la víctima va intentar sortir al carrer amb un got de vidre. El porter ho va intentar evitar i va començar un enfrontament. Durant la disputa, la víctima va colpejar el controlador d’accés a la cara amb el got i el porter li va clavar un sol cop de puny que el va fer caure a terra.

La víctima es va colpejar el cap contra la vorera i va quedar inconscient. Els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) li van fer les maniobres de reanimació i el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va morir cap a les nou del matí.

L’autòpsia va confirmar que la víctima havia mort com a conseqüència d’una hemorràgia causada per un traumatisme cranioencefàlic i que tenia ferides compatibles amb el cop de puny i amb l’impacte del cap contra el terra.

El controlador d’accés va passar a disposició judicial ahir, dimecres, al matí. Els Mossos d’Esquadra l’havien detingut el mateix diumenge a les set de la tarda, quan el sospitós es va presentar a comissaria acompanyat pel seu advocat.

LA DATA

16.02.20
L’enfrontament
es va produir a la matinada entre un client i el porter del bar El Toc a Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia