Successos

Troben una dona morta en un pis cremat i detenen el fill

Els Mossos van detenir ahir a Santa Coloma de Gramenet un home de 37 anys per la seva implicació en la mort de la seva mare, de qui els bombers van trobar el cadàver dins de l’habitatge quan van anar a extingir un incendi.

Els bombers van rebre l’avís a quarts de nou del matí d’un foc en un segon pis d’un edifici de l’avinguda Banús de Santa Coloma. L’incendi el van poder extingir en qüestió de mitja hora i quan van poder accedir a l’interior de l’habitatge van descobrir el cos d’una dona. I al balcó, a resguard del fum i les flames, hi havia el fill de la víctima.

Tan bon punt es va descobrir el cadàver de la víctima, els Mossos es van fer càrrec de la situació, ja que a l’escenari hi havia indicis que feien pensar que el foc havia estat provocat. I el sospitós era l’home, el fill de la víctima, que estava atrinxerat al balcó i que va oferir resistència i va haver de ser reduït pels mossos, que van tenir l’ajut dels bombers per baixar-lo fins al carrer.

Les primeres hipòtesis apunten que la víctima va morir a conseqüència de la inhalació del fum, però s’està en espera dels resultats de l’autòpsia per confirmar les causes de la mort i assegurar que no hagués tingut algun altre tipus de mort violenta i que el foc fos un intent de simular l’homicidi. S’investiga el mòbil del crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia