Successos

La dona que va matar la filla podria afrontar la presó permanent

El fiscal no veu que la mare estigués afectada per un trastorn mental i l’acusa d’assassinat

La mare que el 30 de desembre de l’any passat a Girona va matar la filla de 10 anys ofegant-la a la banyera després d’haver-li fet ingerir 80 pastilles dissoltes en aigua, es podria enfrontar a una pena de presó permanent revisable. Segons informa l’agència ACN, el fiscal li imputa un delicte d’assassinat, perquè la víctima era menor i especialment vulnerable. L’acusació recull que els perits conclouen que la dona no tenia les capacitats afectades per un trastorn mental. La defensa, en canvi, ha demanat la declaració d’un dels psiquiatres i recorda que la investigada havia ingressat diverses vegades en unitats de salut mental.

Aquest dijous ha tingut lloc al jutjat d’instrucció 1 de Girona l’audiència per concretar la imputació de la mare. És el pas previ a tancar la investigació un cop el fiscal i les parts presentin els seus escrits de conclusions provisionals, abans que un tribunal popular jutgi el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia