Successos

Mor en patir una estrebada pel mòbil

Un home va morir, la matinada de diumenge, en caure a terra quan li intentaven robar el mòbil al carrer Muses de l’Hospitalet de Llobregat. Fonts policials van explicar a l’agència ACN que l’home va caure al terra i es va fer un cop fort al cap que li va causar la mort quan intentaven robar-li fent-li una estrebada. Els veïns asseguren, segons recollia la cadena Ser, que els agressors eren tres o quatre joves. Segons els Mossos, no hi ha encara cap persona detinguda.

Ara fa un any, un alt càrrec del govern sudcoreà va morir en les mateixes circumstàncies en patir una estrebada a prop de Diagonal Mar i, fa uns dies, un altre home va resultar greument ferit a Badalona, també en patir el mateix tipus de robatori.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d’una dona, també la matinada de diumenge, a Cornellà de Llobregat. La policia catalana va rebre l’avís a les 06.11 h que hi havia una dona greument ferida després de patir una agressió a prop d’un local d’oci de Cornellà. El Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la víctima a un centre hospitalari, on no es va poder fer res per salvar-li la vida. Els agents de la divisió d’investigació criminal de la regió policial Metropolitana Sud dels Mossos no descarten cap mòbil, tot i que no sembla que es tracti d’un cas de violència masclista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia