Successos

Detenen dos sospitosos de la mort d’un home al Passeig Lluís Companys de Barcelonaa

La víctima va morir després d’una baralla divendes a la matinada a prop de l’Arc de Triomf

Els dos presumptes autors del crim passaran a disposició judicial els propers dies

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres dos homes com a sospitosos de la mort d’un altre divendres al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Els fets van passar el passat 26 de juny al Passeig Lluís Companys. Cap a les dues de la matinada els Mossos van rebre l’avís que hi havia una persona ferida de gravetat com a conseqüència d’una baralla que va tenir lloc a prop de l’Arc de Triomf. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van mobilitzar per atendre la víctima però no van poder fer res per salvar-li la vida i van certificar-ne la mort.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona va obrir diligències per aclarir les circumstàncies del succés. Fruit d’aquestes indagacions, els agents han pogut identificar els presumptes autors del crim. Un d’ells va ser detingut ahir dimarts i l’altre aquest dimecres al migdia. Es tracta de dos joves de 21 anys i 23 anys, tots dos de nacionalitat marroquina.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia