Successos

Tercer incendi en un mes i mig a Recuperacions Auladell

Deu dotacions dels Bombers van treballar en les tasques per apagar el foc a Sarrià de Ter

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en un altre incendi a la planta de recollida i tractament de Recuperacions Auladell, a Sarrià de Ter. És el tercer foc que crema a l’empresa de l’avinguda de França en un mes i mig: el primer va ser el 22 de maig i l’últim, el 6 de juny. Els Bombers van rebre un avís a les 18.31 hores perquè una columna de fum negre sortia de la planta de reciclatge. Segons van informar els Bombers, l’incendi va afectar piles de paper i brossa que estan en un pati exterior. El foc estava ahir al vespre confinat en una paret de formigó i els efectius van treballar per disminuir-ne la intensitat.

El primer incendi, l’originat el 22 de maig, va provocar una intensa fumerada que va ser vista des de diversos municipis de l’entorn. A més, va obligar a desallotjar fins a quaranta veïns, la majora dels quals van ser allotjats en cases de familiars, i l’Ajuntament de Sarrià de Ter va demanar als veïns que tanquessin les finestres de casa seva per evitar que el fum hi entrés. El segon incendi, el del 6 de juny, també va mobilitzar sis dotacions dels Bombers, i el consistori va tornar a demanar als veïns que tanquessin les finestres per evitar que entrés el fum a les cases.

LA DATA

22.5.2020
Primer
dia que s’hi va declarar un incendi, que va causar una gran expectació als municipis veïns per la fumera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia