Successos

Un treballador mor en un accident laboral en una empresa del grup IQOXE a Vila-seca

La víctima s’ha precipitat deu metres en caure pel forat d’un muntacàrregues al recinte de Clariant Ibérica

Hores després ha mort a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on havia ingressat en estat molt crític

Un treballador ha mort aquest dimecres a Vila-seca després d’haver patit un accident a l’empresa IQOXE Emulsiones Poliméricas, una companyia del grup IQOXE.

El decés ha estat confirmat per fonts de l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on es trobava ingressat en estat “molt crític” a causa de l’incident des d’unes hores abans.

Per causes que es desconeixen, l’empleat, d’uns 60 anys, s’ha precipitat deu metres en caure pel forat d’un muntacàrregues que havia revisat. La víctima treballava per a l’empresa Dominion Global, subcontractada per IQOXE Emulsiones Poliméricas.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions de Bombers s’han traslladat al lloc de l’accident, dins del recinte de Clariant Ibérica, si bé a l’espai presta serveis Iqoxe.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre l’accident laboral, ocorregut a quarts de nou del matí.

La companyia també iniciarà les “investigacions oportunes”, segons ha indicat en un comunicat; i “es posa a disposició de les autoritats locals amb els recursos necessaris per esclarir els fets”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia