Successos

seguretat

Troben un cadàver sota un pont a la riera de Rubí a Castellbisbal

Els Mossos estan investigant les circumstàncies de la mort i la identitat d’una persona el cadàver de la qual va ser trobat dimecres a la riera de Rubí, sota un pont dins del terme municipal de Castellbisbal, però molt a prop de la línia divisòria amb el Papiol. Segons les primeres observacions fetes per la comitiva judicial durant l’aixecament del cadàver, es tractaria d’un home, sense vestimenta i que feia força dies que era mort. Per l’estat del cos, a primera vista no es va poder establir la causa de la mort, que s’intentarà aclarir amb l’autòpsia. Els Mossos van rastrejar la zona on va ser trobat al cos per si localitzaven algun objecte o documentació que serveixi per identificar-lo i estan repassant la llista de persones desaparegudes que puguin tenir un perfil similar per si es factible fer proves dentals, dactilars o d’ADN per fer la identificació.

Entre els desapareguts a la comarca del Vallès Occidental hi ha el veí de Terrassa Melchor Roldán Vega, de 34 anys, que està en parador desconegut des del 9 de juny al vespre, quan va sortir de casa seva, domicili que compartia amb la seva parella, per anar a fer el torn de nit al magatzem d’Amazon al Prat de Llobregat. Mai va arribar a la feina i el seu cotxe, un Renault Captur, va ser trobat a Sant Llorenç Savall, fora de la ruta que Roldán havia de fer per anar a la feina. Es van fer batudes sense èxit. També està desaparegut, des de l’11 de maig, Diego Vargas Algaba. Se li va perdre la pista quan anava a Sant Andreu de la Barca. Ara vivia a Sant Boi de Llobregat, tot i que sempre havia fet vida a Gavà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia