Successos

A la presó els tres mossos que actuaven fora de la llei a la Selva

El jutge creu que lliures podrien fugir i destruir proves del delicte

El jutge Antoni Cereijo ha fet empresonar els tres mossos (el caporal Salvador Horta Muntané Garcia-Jubany, Salva, i els agents Juan Francisco Pozo Alba, Kiko, i Óscar Hernández, Rojo) del grup d’investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners, detinguts per afers interns per haver-se apoderat de droga de comissos fets a la comarca de la Selva, haver falsejat actes de destrucció i haver-se confabulat amb traficants per vendre la droga i obtenir-ne beneficis.

També ha estat empresonat Albert Borrell Gómez, Pitu, que s’encarregava de trobar compradors per a la droga que li passaven de l’entramat dels Mossos. La companya de Borrell també va ser detinguda però va ser alliberada sense passar pel jutjat. Afers interns, que va posar micròfons als cotxes policials dels sospitosos i els va intervenir els telèfons, es va posar sobre la pista per la denúncia d’un traficant de Sant Hilari que diu que feia anys que el caporal Salva l’extorquia per deixar-lo traficar i que li havia entregat més de 30.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia