Successos

Troben un mort prop de la casa de l’home perdut a Olot

Tot fa pensar que és Pere Busquets, però falta la certificació formal

Els mossos que rastrejaven el terreny amb gossos ensinistrats van trobar ahir al migdia un cadàver que, a falta de confirmació científica, correspondria a Pere Busquets, el veí d’Olot de 81 anys de qui no es tenia notícia des de principis d’octubre. El cos el van descobrir en una zona molt embardissada però a prop de l’hostal del Sol, on residia Pere Busquets. El cos estava situat en una zona de molt difícil accés i els Mossos van demanar ajut als bombers, que hi van enviar tres unitats de l’Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF), que es van ocupar d’estassar i desbrossar la zona per obrir camí per arribar fins on era el cadàver perquè hi pogués accedir la comitiva judicial i el forense per fer l’aixecament del cadàver i la inspecció de la zona.

El cos no duia cap mena de documentació que serveixi per identificar-lo, però durant la inspecció a l’entorn es van trobar unes claus, que els investigadors dels Mossos analitzaran per comprovar si són les de l’habitatge on vivia busquets. La inspecció de la zona es va suspendre ahir a la tarda perquè es va fer fosc i està previst que continuï aquest matí per intentar trobar altres indicis. En les pròximes hores també està previst que es faci l’autòpsia al cos per intentar aclarir les causes de la mort i formalitzar-ne la identificació, ja sigui a través de les empremtes, en cas que es conservessin, la dentadura o per d’ADN.

Els familiars de Pere Busquets en van denunciar la desaparició i van difondre la seva fotografia per demanar ajuda per trobar-lo, en comprovar que el dilluns 5 i el dimarts 6 d’octubre no havia mantingut cap dels contactes habituals amb la família. Els primers dies els serveis d’emergències van organitzar recerques amb la participació de gossos ensinistrats i helicòpters, però no van tenir èxit. Els Mossos, però, van continuar fent recerca amb la unitat canina i ahir, mentre rastrejaven, els gossos van marcar el lloc on va ser trobat el cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia