Successos

Mor un esquiador a l’estació de Port Ainé en xocar amb un paravent

Els serveis d’emergència han arribat al lloc en tres minuts per intentar reanimar-lo però no han pogut salvar-li la vida

La víctima és home de 56 anys, veí de Rialp i de nacionalitat japonesa

Un esquiador de 56 anys ha mort aquest dilluns a l’estació de Port Ainé, segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra i de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Els fets han tingut lloc poc abans de les dotze del migdia. Els gestors d’aquestes pistes d’esquí han detallat que la víctima hauria topat durant el descens amb un altre esquiador que estava aturat. L’home ha perdut el control i ha acabat xocant contra un paravent.

Els serveis d’emergències hi han arribat en tres minuts i li han practicat les maniobres de recuperació. També s’ha activat l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

La víctima, de nacionalitat japonesa, residia al poble de Roní, al municipi de Rialp (Pallars Sobirà).

Fonts d’FGC han explicat que aquesta és la primera persona que perd la vida a l’estació de Port Ainé mentre practicava esquí en tota la seva història.

A més, han indicat que la zona on s’ha produït l’accident estava senyalitzada, així com la resta del domini esquiable de les pistes. Des de l’estació asseguren que en tot moment s’ha seguit el protocol de seguretat establert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia