Successos

Un foc crema la segona planta d’una casa a Jafre i afecta la seva estructura

L’incendi, que no ha causat ferits, s’ha originat en un matalàs i ha cremat la segona planta

La virulència del foc ha fet inclinar una paret i ha trencat dues bigues

Un incendi en una casa a Jafre va cremar la matinada d’ahir totalment la seva planta superior. La virulència de les flames va afectar part de l’estructura, en partir dues bigues de formigó i fer bombar una de les parets. L’avís del foc el van donar els mateixos inquilins, una dona i dos menors, que no van resultar ferits, i que van ser derivats a l’hospital de Palamós per examinar-los. Els bombers van rebre l’avís cap a un quart de quatre de la matinada i es van activar cinc dotacions. Finalment, el foc es va donar per extingit poc després de les cinc de la matinada.

Un matalàs, l’origen

El foc, i segons fonts dels bombers, es va originar en un matalàs d’una casa aparellada de la urbanització Font Santa, a Jafre. Aquest habitatge, segons els veïns, estava ocupat des de feia temps. Els bombers van rebre l’avís cap a un quart de quatre de la matinada. Segons fonts dels bombers, van ser els mateixos ocupants els que van donar l’avís. La intervenció per extingir-lo va mobilitzar cinc dotacions. Cap a les quatre de la matinada el foc dominava tota la segona planta, on s’havia estès des de l’habitació, amb molta temperatura i flames, amb molt material inflamable. Un cop apagat el fonc, cap a les cinc de la matinada, es va comprovar que una de les parets havia quedat molt afectada, bombant-se una mica, i que dues bigues s’havien partit. Els serveis tècnics municipals seran els que valorin l’estat de l’edifici i l’abast final dels danys que pugui haver rebut l’estructura arran de les intenses flames.

LA XIFRA

2
bigues
es van trencar pel foc, segons els bombers, i una paret va quedar afectada i es va bombar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia