Successos

Detenen un home a Cassà de la Selva per possessió d’una metralladora de la Segona Guerra Mundial

Tot i que és antiga, encara podria funcionar

La policia li atribueix un delicte de tinença d’armes

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per tenir una metralladora d’infanteria de l’època de la Segona Guerra Mundial a casa seva, a Cassà de la Selva (Gironès), segons ha informat aquest divendres el cos policial.

Els agents han fet la troballa arran d’intervenir aquest dijous en una discussió entre l’arrestat i un altre home, quan han estat alertats que tenia l’arma.

Tot i que ho ha negat, els agents han buscat i trobat l’arma oculta en una bodega al soterrani de la casa, coberta amb una manta.

Es tracta d’una metralladora MG amb el seu trípode, datada entre el 1930 i 1945, a l’època de la Guerra Civil espanyola i la Segona Guerra Mundial. Malgrat tenir més de tres quarts de segle, els Mossos afirmen que encara podria funcionar.

El seu propietari ha quedat detingut per un delicte de tinença d’armes i explosius. Es preveu que en passi a disposició judicial en les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia