Successos

Detingut el presumpte autor de l’apunyalament d’Igualada

Els Mossos han localitzat l’individu que hauria perpetrat l’agressió contra un guàrdia de seguretat dels FGC a Igualada

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a la tarda a Igualada l’home que presumptament va apunyalar el guàrdia de seguretat privada de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la capital de l’Anoia ahir dijous. Es tracta d’un individu de 20 anys del qual la policia no n’ha facilitat més detalls fins ara.

Els Mossos van rebre l’avís de l’atac cap a dos quarts de tres del migdia i, quan van arribar al lloc dels fets, l’agressor ja havia fugit. L’home va aprofitar que el vigilant estava d’esquena per clavar-li un parell de punyalades ràpides amb arma blanca i després va sortir corrent, segons es va veure en un vídeo gravat per les càmeres de seguretat de l’estació.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el ferit al CAP Igualada Centre sense que es temés per la seva vida. Els Mossos van obrir una investigació per localitzar l’agressor que ha donat fruits aquest divendres a la tarda.

El comissari en cap de la policia catalana, Josep Maria Estela, ha informat aquest matí que havien identificat a l’autor de l’apunyalament, que es va enfrontar amb el vigilant perquè volia accedir a les andanes sense bitllet, i que esperaven detenir-lo en les properes hores. Estela havia precisat que es tractava d’una persona coneguda a la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia