Successos

Aposta a Figueres per l’habitatge públic

Entre en servei la nova oficina de l’habitatge i una web com a servei virtual

L’Ajuntament de Figueres ha posat en marxa l’Oficina Local d’Habitatge. Per activar la nova oficina i poder oferir un servei de qualitat s’han incorporat nous tècnics. L’oficina esdevé la finestreta única en habitatge a Figueres. Amb seu a l’OMAC, disposa d’una àrea de treball per als tècnics, dos despatxos privats d’atenció i una taula d’atenció al públic. L’alcaldessa, Agnès Lladó, ha explicat: “Una de les nostres prioritats és donar resposta a les necessitats d’habitatge que hi havia a la ciutat. L’objectiu final és augmentar el seu parc públic, sobretot entre els joves i la gent gran. L’habitatge és un dret i, com a administració, l’hem de fer realitat.”

La seu virtual

Per reforçar el servei, també disposa d’una nova web o seu virtual. Des d’aquí es facilita tota la informació d’ajudes, subvencions, habitatge de protecció oficial i convocatòries d’habitatge públic municipal, així com de la borsa de lloguer social i també sobre les cèdules d’habitabilitat i subvencions en rehabilitació, tant de les convocatòries pròpies com de les de l’oficina de rehabilitació d’habitatge vinculada a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) i als fons europeus / Next Generation.

A la web també s’hi poden trobar els estudis i dades relacionades amb l’habitatge a Figueres, així com les normatives vigents i els convenis signats amb l’AHC. A través de la web també es pot demanar hora per a atenció presencial, i també es poden fer consultes telefòniques i per correu electrònic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia