Successos

Irromp a la comissaria de la policia de Lloret i amenaça de matar-se

El noi duia una motxilla amb petards i va ferir un caporal amb una navalla mentre forcejava per reduir-lo

Un jove de 21 anys va irrompre ahir a la matinada a la comissaria de la policia local de Lloret de Mar, va amenaçar de matar-se amb una navalla i va ferir un caporal mentre el reduïen, segons informa l’ACN. Els fets van passar entre les sis i quarts de set del matí. El noi, que té antecedents psiquiàtrics, va voler entrar a la sala de control i quan els policies li ho van impedir va treure l’arma i se la va posar al coll. També va declarar que portava explosius en una motxilla, tot i que en realitat el que hi duia eren petards. Finalment, els agents el van poder reduir, però durant el forcejament va ferir un caporal, al qual va fer un tall en un dit de la mà. El jove, que fa tres mesos que està empadronat a Lloret, també es va autolesionar a l’abdomen i el van haver de traslladar a l’hospital comarcal de Blanes.

Des d’allà, se’l va derivar a l’hospital comarcal de Calella, on va estar sota custòdia policial. A primera hora de la tarda va rebre l’alta. Ara la policia local, que l’acusa de tres delictes: d’atemptar contra agents de l’autoritat, d’amenaça i de desobediència, el traspassarà als Mossos d’Esquadra, que seran els encarregats de portar-lo davant del jutjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia