Punt divers

Sant vicenç dels Horts promou la inserció laboral de joves immigrants

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts promou la inserció laboral de joves immigrants reagrupats de 16 a 18 anys, segons ha informat el consistori.

Sant Vicenç dels Horts és un dels 11 ajuntaments catalans escollits per participar en el projecte Forma't i participa! que la Secretària per a la Immigració de la Generalitat ha posat en marxa per facilitar la inserció laboral d'aquest col·lectiu.

Gràcies a aquesta iniciativa una vintena de joves de la localitat podran accedir a formació laboral en el sector de l'educació d'oci, en activitats com menjadors escolars, serveis de cuina, ludoteca, esplai, serveis d'acollida, animació d'activitats extraescolars i manteniment de cases de colònies.

Classes i pràctiques
Els joves participants realitzaran classes teòriques de formació laboral (50 hores) i de coneixement de l'entorn i del català (40 hores), i també podran realitzar pràctiques professionals en diferents empreses d'educació en el temps lliure (70 hores).

El projecte s'iniciarà durant l'últim trimestre d'aquest any i està dirigit a joves immigrants que han arribat a Catalunya per reagrupament familiar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.