Successos

Enxampats cinc homes a Puigcerdà amb setze bosses amb cabdells de marihuana

Els Mossos han localitzat les substàncies estupefaents amagades en dues maletes a l’interior d’una furgoneta

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Puigcerdà cinc homes d’edats compreses entre els 22 i els 50 anys després d’haver trobat setze bosses de plàstic que contenien cabdells de marihuana en dues maletes a l’interior d’una furgoneta. Els fets van tenir lloc passades les 4 de la matinada de dilluns, quan una patrulla que es trobava a la rotonda de la plaça Europa de la capital cerdana va observar que per la carretera N-152 circulaven dos vehicles que els van cridar l’atenció. Els seus conductors s’haurien sorprès en veure la dotació policial i, en el moment d’aturar-los, van dir que eren amics. Segons informen els mossos en un comunicat, els arrestats es mostraven força nerviosos i els agents van decidir identificar i escorcollar els vehicles.

Un cop localitzades les substàncies estupefaents dins la furgoneta, es va procedir a la detenció dels cinc homes, acusats d’un delicte contra la salut pública. Posteriorment, a comissaria, es va pesar el material decomissat i va resultar que les bosses contenien 23,9 quilos de marihuana. Tot apunta, segons indiquen els mossos, que el turisme era el vehicle que obria pas i feia de llançadora a la furgoneta que transportava la droga. Els arrestats van passar aquest dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia