Successos

Escorcollen el pis del crim de Campdevànol

Els Mossos hi van fer una inspecció ocular amb la presència de l’acusat de matar la seva parella per buscar-hi més proves

Els Mossos van escorcollar ahir el domicili del detingut per la mort violenta de la seva xicota a Campdevànol, al carrer Puntarró. Segons informa l’ACN, hi van fer una inspecció ocular amb la presència de l’arrestat, de 37 anys, amb l’objectiu de buscar-hi noves proves i ampliar així l’escena del crim amb nous indicis rellevants que puguin incriminar-lo. L’home va ser detingut el 21 de setembre per haver presumptament assassinat i maltractat la seva xicota, una jove de 21 anys. Una desena de joves el van escridassar i insultar amb crits d’“assassí”.

El cos de la víctima va ser trobat dimecres passat en aquest pis. Va ser el mateix investigat, que té antecedents policials per violència de gènere i tràfic de drogues, qui va alertar a emergències. Inicialment, l’home va dir que la noia havia caigut de la bicicleta, que li havia subministrat un medicament per calmar-li el dolor i que no s’explicava com s’havia mort. Aquell mateix vespre, després d’endur-se’l a declarar a comissaria, els Mossos el van detenir. L’autòpsia va concloure que la jove va patir una mort lenta i dolorosa. El seu cos tenia més de 60 ferides, entre les quals contusions, incisions, cremades i diverses dents trencades. A més, els forenses van trobar diverses marques de pressió al seu coll, sense que arribessin a asfixiar-la. L’autòpsia també va confirmar que l’homicida la va agredir sexualment, fent-li talls a l’interior de la vagina. La causa per aquest crim és oberta pels delictes d’assassinat amb traïdoria i acarnissament, agressió sexual amb introducció vaginal violenta d’objecte tallant i maltractament habitual en la parella. Aquests delictes porten associada la pena de presó permanent revisable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia