Punt divers

Els tradicionals 'rocs' es converteixen en 'les pedres de la resistència' per divulgar la importància històrica de Cardona

CATALUNYA CENTRAL

Els 'rocs de Cardona', els dolços que els pastissers de la vila oferien als visitants de la vila com a record, són des d'ara 'les pedres de la resistència'. La Fundació Cardona Històrica i els artesans pastissers han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració en el marc del programa de recuperació del patrimoni i la memòria històrica per revitalitzar econòmicament la vila ducal. Per això, els tradicionals 'rocs de Cardona' s'han modernitzat amb un nou envàs i una nova presentació que inclou, a l'interior del pot, un fulletó on s'explica la importància d'aquest municipi en la història de Cardona i especialment en els fets de 1714. Més endavant, els pastissers cardonins elaboraran més productes en el marc d'aquest conveni.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.