Successos

A presó un jove per haver fugit després d’un accident a Amer

El noi era investigat en l’operació Loki, que va desarticular un entramat que falsificava carnets de conduir

El jutjat ha enviat a presó un jove de 21 anys sense carnet que va provocar un accident a Amer i va fugir del lloc. L’accident va passar cap a dos quarts de dotze de la nit del diumenge 4 de desembre. Segons informa l’ACN, després de xocar amb un altre cotxe i enviar-lo a la cuneta, el jove, que anava begut, va trencar el vidre del seu vehicle, el va abandonar enmig de la calçada i va fugir sense auxiliar l’altre conductor. Finalment, els Mossos el van detenir al cap de poca estona, després que un altre cotxe el recollís per portar-lo a casa seva. Aquest cas és un dels investigats en el marc de l’operació Loki, que va permetre desarticular un entramat que falsificava carnets de conduir.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que dos cotxes havien xocat a la C-63, a prop d’Amer. Quan les patrulles van arribar al lloc de l’accident, el conductor de l’altre vehicle, que havia anat a parar a la cuneta, estava atrapat a l’interior i no en podia sortir. A través de la col·laboració ciutadana, els agents van muntar un dispositiu de recerca per intentar localitzar el fugitiu, i al cap de poca estona el van poder trobar dins un altre cotxe, que circulava en direcció a Lloret de Mar, cap a casa del noi. Després de fer baixar el jove del cotxe, els agents li van fer la prova d’alcoholèmia i va marcar una taxa de 0,60 mg/l.

Finalment, al detingut se li atribueixen diversos delictes contra la seguretat viària. En concret, conduir sota els efectes de l’alcohol, provocar un accident, conduir sense carnet, abandonar el lloc del sinistre i tenir lesions per imprudència greu. El noi, que tenia antecedents policials, va passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia