Successos

SOCIETAT

Tres morts i 23 ferits en l’incendi d’un habitatge de tres plantes a Rubí

Un incendi en un habitatge a Rubí va provocar ahir tres morts (dues dones i un home) i 23 ferits lleus. El foc es va declarar pocs minuts abans de les set del matí en un edifici de tres plantes i 31 habitatges situat al carrer Saragossa, al barri de Can Rosés.

Les tres víctimes vivien a la primera planta de l’immoble i haurien mort per inhalació de fum en intentar sortir de l’habitatge i quedar atrapades pel foc, ja que les flames eren a la sortida de l’escala. El fum es va escampar pel forat de l’ascensor, l’escala i els passadissos, tot i que no va afectar els pisos que van mantenir les portes i les finestres tancades.

L’incendi s’hauria originat als comptadors de llum del vestíbul de l’edifici, segons va explicar el subinspector Pep Colàs, cap d’intervenció dels Bombers, que també va precisar que els veïns van sentir una forta explosió abans de l’incendi. Els Mossos d’Esquadra van obrir ahir una investigació per esclarir els fets.

La majoria de veïns van ser reallotjats en hotels o cases de familiars perquè, tot i que l’estructura de l’edifici no va quedar afectada, no hi havia subministraments.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, es van desplaçar fins al lloc dels fets, des d’on van traslladar el condol i el suport a les famílies afectades.

Els Bombers de Rubí van expressar el seu malestar perquè quan van rebre l’avís només hi havia un camió, que estava avariat, i no es van poder desplaçar fins a l’edifici. Hi van anar els Bombers de Terrassa i Cerdanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia