Successos

violència masclista

Una dona morta a ganivetades pel seu marit a Oriola

Un home de 69 anys ha estat detingut com a presumpte autor de la mort de la seva parella, una dona d’origen britànic igual com el detingut, a Oriola (Baix Segura). L’home ha estat traslladat a un centre hospitalari d’Elx per ser operat d’una ferida d’arma blanca a l’abdomen. La dona assassinada tenia 63 anys i ha estat trobada amb diverses punyalades al cos.

El presumpte homicida constava en la base de dades de seguiment de violència de gènere des del 2019 però atès que no hi va haver denúncia per part de la dona ara morta, aquell episodi no va tenir vigilància policial ni judicial i es va considerar inactiu un any més tard. Informacions aportades pels veïns apunten que les baralles a crits i cops eren freqüents, que ja s’havien fet alertes al respecte i que la dona, víctima habitual, havia arribat a apunyalar l’home una vegada. La parella vivia a l’Estat espanyol des del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia