Punt divers

L'Agència de Residus construirà una planta de compostatge en l'àmbit del Consorci de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta

CAMP DE TARRAGONA

El Consorci per la Gestió dels Residus Municipals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta va signar el passat 15 de novembre un acord amb l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), i l'empresa Gestió i Recuperació de Terrenys, SL. (GRT), titular de l'abocador de Tivissa, amb l'objecte d'incrementar els recursos per tirar endavant el programa de foment de la recollida selectiva. En virtut de l'acord signat, l'Agència finançarà el Pla d'acció per a la gestió de residus municipals a la Ribera d'Ebre, Priorat i Terra Alta, i dels municipis de l'esquerra del riu corresponents a la comarca del Baix Ebre. Aquest compromís suposa que l'ARC construirà una planta de compostatge de la fracció orgànica dels residus municipals d'aquest àmbit, i una instal·lació de tractament mecanicobiològic de la fracció resta, també de residus municipals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.