Punt divers

Un centenar de persones participen al tercer Seminari sobre Patrimoni Literari i Territori, celebrat a Móra d'Ebre i Benissanet

TERRES DE L'EBRE

Més d'un centenar de persones participen aquest cap de setmana en el tercer Seminari sobre Patrimoni Literari i Territori. Aquest divendres s'ha inaugurat oficialment aquesta trobada al teatre municipal La Llanterna de Móra d'Ebre. L'acte ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a les Terres de l'Ebre, Xavier Vega, que ha assistit en substitució del conseller Joan Manual Tresserras. Aquest seminari, organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat; el centre d'interpretació Espais Escrits; l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila; l'Institut Ramon Muntaner; la Fira del Llibre i Autor Ebrencs, i els ajuntaments de Móra d'Ebre i Benissanet, té per objectiu generar instruments de reflexió i propostes útils d'acció a tots els qui treballen per fer visibles la figura dels escriptors i la seva obra en la vida quotidiana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.