Punt divers

Una recepta de bacallà de Josep M. Morell vol esdevenir una nova marca d'identitat de Tàrrega

PONENT

L'Ajuntament de Tàrrega, juntament amb el restaurador Josep M. Morell, han dissenyat una recepta de bacallà per posar en valor un element d'identitat gastronòmica de la ciutat. Segons Morell, hi ha moltes poblacions que tenen un plat culinari que destaca la població, i com els calçots porten el nom de Valls, el de Tàrrega serà el bacallà, concretament, el 'bacallà targarí'. Morell ha destacat que ha escollit el bacallà ja que anys enrere era el típic aliment que hi havia a totes les cases. És un àpat de llarga conservació i, en el cas de Tàrrega, els ingredient que s'han presentat per fer la salsa també tenen una conservació de fins a cinc dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.