Punt divers

Ingressa a presó un veí de Mora d'Ebre que va atracar dos comerços amb una arma de foc simulada

TERRES DE L'EBRE

Un veí de Móra d'Ebre de 35 anys i nacionalitat espanyola, Jofre A. A., ha ingressat a presó per decret del jutge, després de reconèixer haver comès quatre robatoris amb violència i intimidació. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'imputat va cometre els robatoris entre els dies 5 i 12 de desembre a Móra d'Ebre, on va atracar un establiment d'alimentació i un basar xinès, fent servir una arma de foc simulada. Els Mossos han concretat que Jofre A. A. també havia fet una estrebada i un robatori amb intimidació. L'imputat, que en total va robar 1.600 euros, va passar el 15 de desembre a disposició del jutjat d'Instrucció de guàrdia de Gandesa, el qual va decretar l'ingrés a presó.

Segons els Mossos, el detingut actuava sempre en solitari i amb el cap tapat amb una gorra o una caputxa, i en els atracaments a establiments va fer servir una arma de foc simulada, que va ser recuperada pels agents. Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Móra d'Ebre, el van identificar quan es trobava a prop d'un dels establiments atracats, encara que en aquell moment no va ser detingut perquè cap indici el relacionava amb els fets.

Finalment, els Mossos el van fer declarar perquè la seva descripció es corresponia amb la facilitada per les víctimes, i l'imputat es va confessar culpable dels quatre robatoris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.