Punt divers

Detenen dues persones a Constantí per vendre haixix al seu bar

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat Antonio G. G., de 41 anys, i Josefa C. M., de 34 anys, tots dos veïns de Constantí (Tarragonès) i de nacionalitat espanyola, per vendre haixix al seu bar, ubicat al mateix municipi. Segons ha pogut saber l'ACN, els Mossos van dur a terme un dispositiu especial de seguretat ciutadana a l'establiment, arran de diverses informacions sobre el possible consum i venda d'estupefaents al local. El dispositiu, en què van participar efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, va servir per trobar una seixantena de barretes d'haixix amagades a diferents indrets, com ara en paneres que hi havia al costat de la màquina registradora i a l'accés a la cuina.

Els agents van trobar un total de 487 grams d'haixix preparats per a la venda, així com més de 1.100 euros fraccionats en bitllets de diferents valors, amagats també a les paneres. Els propietaris del local, que són parella sentimental, van ser detinguts per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, i van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tarragona. L'ACN ha pogut saber que, durant la intervenció, els Mossos també van detenir Saliou F., veí de Vila-seca (Tarragonès), de 29 anys i nacionalitat senegalesa, per un delicte contra la propietat intel·lectual, ja que portava 100 DVD i 110 CD presumptament falsificats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.